De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Lech Wałęsa gaat naar het ziekenhuis

Lech Walesa heeft toegegeven dat hij vandaag naar het ziekenhuis gaat. In een video op Facebook bekende de voormalige president dat hij “hoopt op een goede veroordeling” en “niet weet wanneer of überhaupt” hij nog een ontmoeting zal hebben met de Polen. “Super Express” meldt dat Walesa een grote hartoperatie moet ondergaan.

Lech Wałesa 2017 – auteur Jarle Vines CC BY-SA 3.0 NO

– Ik spreek me vandaag uit omdat ik niet weet wat de wil van de hemel is, en men moet het er altijd mee eens zijn. Om 14:00 uur meld ik me bij het ziekenhuis. Wat gaat er nu gebeuren? De tijd zal het leren. Ik ben voorbereid op twee hoofdoplossingen. Ik ben nergens bang voor, alleen voor God […] en ik reken op een juist oordeel, dus niet wetend wanneer we elkaar de volgende keer zullen ontmoeten, niet wetend of we elkaar überhaupt zullen ontmoeten, wil ik u zeggen dat ik alles heb gedaan om de natie goed te dienen”, zei Walesa.

– Ik heb samen met jullie veel dingen bereikt. Niet alles lukte, maar dat was niet te wijten aan mijn luiheid of tegenzin. Ik deed alleen waar ik in geloofde, zonder bijbedoelingen, gemeenheid of verraad,” zei de voormalige president.

“Super Express” meldt dat Walesa “een hartoperatie ondergaat vanwege een gebroken draad”. De voormalige president heeft een pacemaker en diabetes. – Het blijkt dat van de drie draden die in zijn hart vastzitten, er één is gebroken, eruit hangt en niet in zijn hart zit. Dus deze operatie zal niet zo eenvoudig zijn, ik wacht af wat er zal gebeuren – bekende Walesa in een recent interview met Super Express.

Bron:: “Super Express”, Facebook, wiadomosci.onet.pl Język po polsku

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl