Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

Wrocław ergste in het Poolse verkeersopstopping klassement

Wrocław de stad in Dolny Śląski is voor het tweede jaar op rij in een rapport in opdracht van Deloitte, gerangschikt als de ergste in Polen voor verkeersopstoppingen.

file Gefrustreerde bestuurder in een file – auteur Raysonho CC0

Volgens het rapport, dat Polen’s zeven grootste steden analyseert, bracht de gemiddelde chauffeur in Wrocław 8 uur en 52 minuten per maand door terwijl hij vast zat in een verkeersopstopping in 2015.

Kraków in zuidelijk Polen werd tweede geplaatst in termen van de congestieproblemen, met de gemiddelde chauffeur die 8 uur en 36 minuten per maand besteedde in een file.

Derde in het klassement werd Warschau, met chauffeurs die een gemiddelde van 8 uur en 12 minuten per maand konden klokken. Net achter Poznań, met 8 uur en 9 minuten.

Aan de andere kant van het spectrum, ontpopte Katowice in Śląsk zich als de minst verstopte stad. De gemiddelde chauffeur besteedde er 4 uren en 57 minuten per maand achter het stuur in een file.

Tweede beste was Gdańsk (5 uur), en Łódź was derde (6 uur).

Algemeen, beraamde de enquête dat chauffeurs vorig jaar in de zeven steden een totaal bedrag van PLN 3,8 miljard (877.8 miljoen euro) aan benzine verspilde als gevolg van het vast zitten in verkeersopstopping.

Bron: The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl