De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Polen dringt erop aan het reizen tijdens het lange mei weekend te beperken

Te midden van de pandemie van het coronavirus is er bij Polen op aangedrongen de sociale afstand te bewaren en het reizen tijdens het lange weekend van mei te beperken.
reizen

Expresweg S8 -auteur Julo – Public domain CC0.

Met vrijdag 1 mei, het markeren van de Internationale Dag van de Arbeid en een feestdag in Polen, hebben veel werkgevers hun werknemers vrij gegeven om te genieten van een langere vakantie.

Maar volksgezondheidsfunctionarissen hebben mensen gewaarschuwd voor niet-essentiële reizen en hen gevraagd om thuis te blijven en maatregelen te respecteren om de verspreiding van het coronavirus te onderdrukken.

De politie heeft gezworen controles uit te voeren om ervoor te zorgen dat mensen gezichtsbedekking dragen en zich niet in grote groepen verzamelen tijdens de COVID-19 uitbraak.

In de afgelopen jaren hebben veel Polen van de gelegenheid gebruik gemaakt om op weg te gaan naar wat bekend is geworden als het lange weekend van mei.

2 mei markeert Vlaggendag in Polen, wanneer veel mensen de nationale rood-witte kleuren vertonen en worden aangemoedigd om patriottische uitspraken te doen.

Ondertussen is 3 mei de Dag van de Grondwet, die een historische grondwet viert die het land op 3 mei 1791 heeft aangenomen.

Bron: Polish Radio

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2020 All Rights Reserved Polennieuws.nl