Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

Polen organiseert gesprekken over de bescherming van de wereld tegen hackers

De wereld beschermen tegen hackers is een van de belangrijkste gespreksonderwerpen in Kraków voor CyberSec, een van Europa’s grootste conferenties over online beveiliging, die maandag begint.

Antonio Missiroli, adjunct secretaris-generaal van de NAVO voor opkomende veiligheidsuitdagingen, en vertegenwoordigers van IT sectorgiganten Google en Microsoft zullen de conferentie bijwonen, net als politici, wetenschappers, investeerders en zakenmensen van over de hele wereld.

Het digitaliseren van het zogenaamde Drie Zeeën gebied, dat zich bevindt tussen de Baltische, Zwarte en Adriatische zeeën, moet ook besproken worden omdat de organisator van de conferentie, het Kościuszko Instituut, de samenwerking tussen Midden- en Oost-Europa op het gebied van cyberbeveiliging op te voeren en het digitale tijdperk te omhelzen.

Een tentoonstelling getiteld Numbers, Codes, Ciphers – 100 Years of Independence is er om de conferentie te begeleiden. De tentoonstelling zal de bijdragen van Polen aan wiskunde, informatietechnologie en cryptologie weergeven, aangezien het land 100 jaar onafhankelijkheid markeert na meer dan een eeuw van scheidingen en buitenlandse heerschappij.

Bron: IAR, The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl