Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

PiS en haar toekomst? Verslagen van binnenuit de partij!

Jarosław Kaczyński is depressief en mist de wil om te handelen. Zijn collega’s overwegen de macht in de partij over te nemen. Er worden pogingen ondernomen om het laatste geld uit de partijkas te stelen. Dit is min of meer alles wat er vandaag de dag in PiS gebeurt. De toekomst van deze groep is desintegratie.

PiS
PiS en haar toekomst? Verslagen van binnenuit de partij!

Het lijdt geen twijfel dat de partij van Jarosław Kaczyński niet bestaat. Het viel uiteen, hoewel nog niet formeel, maar feitelijk. Verdeeld, geatomiseerd, verscheurd door ambities en belangen, heeft het zijn samenhang verloren omdat de president er niet langer controle over heeft. En hoewel het nog steeds PiS heet en hoewel sommige processen nog steeds actief zijn – bijvoorbeeld het controleren van trollen op internet – bestaat PiS niet langer in werkelijkheid.

Kaczyński’s partij werd vernietigd toen hij de verkiezingen verloor, hoewel niemand dat destijds besefte. Tegenwoordig verliest het meer onderwerpen en verliest het kiezers aan de Confederatie. Kaczyński kan dit niet tegenhouden. De toekomst van PiS is een aantal activisten in de gevangenis, een naamsverandering en een poging om een linkse formatie op te bouwen onder het mom van nationalisme, dat wil zeggen zoiets als nationaal-socialisme.

PiS heeft geen toekomst.

En hoe is de stemming in de Nowogrodzkastraat: angst, depressie, gebrek aan energie, angst, somberheid… dit zijn alledaagse gebeurtenissen.

Bron: wiesci.pl język po Polsku

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl