Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

Enorme rookwolk boven Warschau terwijl marktbrand woedt

In de vroege uren van deze ochtend brak er een enorme brand uit in het handelscentrum aan de Marywilskastraat in de wijk Białołęka in Warschau. De brandweer heeft de brand onder controle en niemand raakte gewond. Sociale media vermoeden kwaad opzet.
Enorme


Enorme rookwolk boven Warschau terwijl marktbrand woedt
Citaatfoto: TVN24.pl

De markt van Warschau pompt rook in de skyline van Warschau.

In de vroege uren van deze ochtend, rond 3.15 uur, brak er een grote brand uit in het handelscentrum aan de Marywilska-straat in de wijk Białołęka in Warschau.

Om 6.00 uur werden de inwoners van Warschau per sms van de hulpdiensten gewaarschuwd de ramen gesloten te houden om de gezondheidsrisico’s als gevolg van de rook tot een minimum te beperken.

De brandweer heeft de brand onder controle en niemand raakte gewond. Het brandweerteam beschikt over een speciale eenheid om ecologische schade tegen te gaan.

Op sociale media wordt volop gespeculeerd over de oorzaken van de brand, vooral omdat het volgens commentatoren niet de eerste brand daar is en het alarm niet goed functioneerde.

Het komt in Polen de laatste tijd vaker voor dat er enorme branden op onverklaarbare wijze uitbreken. Eén mogelijke verklaring is dat de site aantrekkelijk is voor vastgoedinvesteerders

pt

Bron: PAP, polskieradio.pl by pt English

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl