Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

Pasen, blijf thuis, dringt Premier aan bij de Polen

Te midden van een golf van de COVID-epidemie tijdens Pasen, heeft premier Mateusz Morawiecki de Polen opgeroepen om thuis te blijven en de paasdagen alleen door te brengen met hun naaste familie.
Pasen

Pasen 2021, blijf thuis, dringt Premier aan bij de Polen, loop geen risico.

In een post op Facebook zei Morawiecki dat zijn land voor het moeilijkste moment stond in de strijd tegen de pandemie.

“Daarom wil ik aan u een oproep richten: laten we deze Pasen thuis blijven, in het gezelschap van onze naaste familie, tussen degenen met wie we elke dag samenwonen. Ik weet hoe moeilijk het is. Ik weet dat we dat zijn. allemaal erg moe van deze situatie. Maar laten we dit doen voor onze dierbaren, voor onze families en voor onszelf. ”

Pasen is meestal wanneer de Polen tijd doorbrengen met hun uitgebreide familie en veel reizen om hun familieleden te bezoeken. Ambtenaren hebben er dit jaar bij Polen op aangedrongen reisplannen te schrappen.

Morawiecki wenste zijn landgenoten een veilig Pasen en voegde eraan toe: “Zelfs na de donkerste nacht komt eindelijk de dag. En de normaliteit zal ook terugkeren na de pandemie.”

Polen meldde vrijdag 30.546 nieuwe besmettingen met het coronavirus en 497 meer doden, waarmee het totale aantal gevallen tijdens de pandemie op 2.387.511 en dodelijke slachtoffers op 54.165 komt.

Polen bevestigde donderdag een recordaantal van 35.251 nieuwe besmettingen met het coronavirus in het hele land.

Op 25 november meldde het land zijn hoogste dagelijkse tol van 674 sterfgevallen in verband met het coronavirus.

Bron: PAP, Polish Radio

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl