Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

Wimbledon: Poolse Linette gaat door naar derde ronde

De Poolse Magda Linette is doorgedrongen tot de derde ronde van de Wimbledon tenniskampioenschappen in Londen, met een straight-set overwinning op de Oekraïense Elina Svitolina.
Wimbledon

Wimbledon: Poolse Linette gaat door naar derde ronde
Magda Linette in action – auteur Lbp06 CC BY-SA 3.0

In een van de grootste momenten uit haar carrière versloeg de 29-jarige Poolse de als derde geplaatste Oekraïense met 6-3 en 6-4 in de tweede ronde van het enkelspel voor vrouwen op het grasl Grand Slam-toernooi in de Britse hoofdstad op donderdag.

Linette, die door de Women’s Tennis Association (WTA) als nummer 44 van de wereld is gerangschikt, zal het nu opnemen tegen de Spaanse nummer 33 Paula Bados voor een plaats in de vierde ronde.

Ondertussen heeft de Poolse Iga Świątek een plaats geboekt in de derde ronde van het enkelspel voor vrouwen op Wimbledon met een straight-set 6-1, 6-3 overwinning op de Russische Vera Zvonareva op woensdag.

Ze neemt het nu op tegen de Roemeense Irina-Camelia Begu.

Świątek won in 2018 de titel in het enkelspel voor meisjes op Wimbledon.

De Poolse Hubert Hurkacz is door gestoten naar de derde ronde van het herenenkelspel op de Wimbledon tenniskampioenschappen in Londen, met een overtuigende overwinning op Marcos Giron uit de Verenigde Staten.

De 24-jarige Pool stuurde donderdag de 27-jarige Amerikaan met 6-3, 6-2, 6-4 in hun tweederondepartij op het grasveld Grand Slam-toernooi in de Britse hoofdstad naar huis.

Hurkacz, die door de Association of Tennis Professionals (ATP) op de 18e plaats op de wereldranglijst staat, neemt het vervolgens op tegen de 19-jarige Alexander Bublik uit Kazachstan voor een plaats bij de laatste 16.

Bron: PAP / Radio Polskie

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl