De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Poolse president weer thuis uit VS, vertraagd door Dreamliner probleem

President Andrzej Duda is in Polen teruggekeerd van een bezoek aan de Verenigde Staten, vertelde een assistent op dinsdag na meldingen van een vertraging veroorzaakt door een storing in het Dreamliner vliegtuig.
Boeing

afbeelding Twitter.com

Het IAR nieuwsagentschap meldde dat de president, de first lady en een delegatie van officials oorspronkelijk gepland waren om maandagochtend in Warschau te landen, maar dat hun vlucht vanuit Chicago werd geannuleerd vanwege een storing in hun vliegtuig.

IAR citeerde de Poolse staatgerunde luchtvaartmaatschappij LOT als zeggende dat een communicatie systeem probleem werd gedetecteerd in de Boeing 787 Dreamliner vliegtuig voordat het moest opstijgen van Chicago.

De president en andere leden van de delegatie kregen de mogelijkheid om hun vlucht voor de volgende dag opnieuw te boeken, zei IAR.

De vliegtuigfout was de laatste in een reeks problemen met Boeing 787 vliegtuigen die door de Poolse nationale luchtvaartmaatschappij worden gebruikt voor trans-Atlantische vluchten, volgens IAR. Eind maart maakte een LOT Dreamliner die vanuit Cancun in Mexico naar Warschau vloog een noodlanding in New York, aldus IAR.

Boeing 787’s van LOT hebben herhaaldelijk storingen sinds de Poolse vliegmaatschappij de machines eind 2012 begon te gebruiken, volgens IAR.

LOT zei vorige maand dat het drie nieuwe 294 seater Boeing 787-9 Dreamliner jets had besteld als onderdeel van een uitbreidingsbehoefte.

De nieuwe vliegtuigen zijn ontworpen om de maatschappij in staat te stellen het aantal langeafstandsvluchten naar de Verenigde Staten en Azië te verhogen, aldus rapporten.

Bon: IAR, The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live
 

Copyright © 2004 - 2019 All Rights Reserved Polenforum.nl