De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Polen een belangrijke markt voor Ryanair

Budget luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft nieuwe routes vanuit Warschau aangekondigd, terwijl de CEO van het bedrijf zei dat Polen waarschijnlijk Europa’s snelst groeiende markt zal zijn in de komende vijf tot tien jaar.
Ryanair

English: Ryanair Boeing 737-800 (registration EI-DCK) taking off from Bristol International Airport, Bristol, England.

Ryanair zal nieuwe routes openen vanuit Modlin, in de buurt van Warschau, naar Eilat, in het zuiden van Israël, Sevilla, in het zuidwesten van Spanje, en Venetië, in het noordoosten van Italië.

De luchtvaartmaatschappij’s president Michael O’Leary zei dat hij “niet verbaasd zou zijn” als het aantal passagiers dat naar en van Polen vliegt tegen 2022 is verdrievoudigd tot 100.000.000 per jaar.

Ryanair, die ongeveer een 30 procent aandeel in de Poolse markt heeft, zei dat het dit jaar ongeveer 11 miljoen passagiers van en naar Polen zou vliegen.

Dit zou een 20 procent op jaarbasis toename zijn van het verkeer voor de luchtvaartmaatschappij in Polen, die volgend jaar ook het aanbieden van charter vluchten van Poolse luchthavens overweegt.

“We denken dat touroperators lijden onder zeer hoge tarieven. Wij kunnen hen als Ryanair veel lagere prijzen aanbieden,” zei O’Leary, toevoegend dat Polen’s charter marktdiensten zo’n drie miljoen passagiers per jaar vervoeren.

“Als we er aan gaan beginnen zouden we waarschijnlijk zien dat het gaat stijgen naar 6-7 miljoen voor de helft van de prijs,” aldus O’Leary.

Bron: Reuters, The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live
 

Copyright © 2004 - 2019 All Rights Reserved Polenforum.nl