Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

Poolse vice-premier bespreekt Brexit op Britse tv

Brexit onderhandelingen tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie zouden kunnen oplopen tot vier jaar, zei Mateusz Morawiecki, Ontwikkeling en minister van Financiën van Polen op het Britse Sky News.

“Het zal langer duren dan twee jaar, het is zo’n moeilijk proces, tenzij beide partijen een nieuwe manier vinden van het oplossen van enkele problemen, dat is het vrij verkeer van personen en de Europese interne markt, ik denk dat dit drie tot vier jaar kan duren,” zei Morawiecki.

Hij richtte zich ook tot de Polen die in het Verenigd Koninkrijk wonen, zeggend: “Ik zou hen graag uitnodigen naar Polen terug te keren. Ik denk dat er een dergelijk laag niveau van werkloosheid is, en we hebben een verantwoord ontwikkelingsplan dat veel nieuwe investeringen en de re-industrialisatie met zich meebrengt voorbereid … en we hebben ook veel aan onze sociale stelsels veranderd, zodat ze gunstig zijn voor jonge koppels met kinderen.”

Morawiecki voegde toe: “Dus alle jonge koppels met kinderen, kom alstublieft terug naar ons. Ik denk dat het goed zou zijn voor Polen en niet slecht voor het Verenigd Koninkrijk. “

The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl