De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Ryanair verplaatst binnenlandse vluchten terug naar Chopin airport

De Ierse luchtvaartmaatschappij heeft besloten haar Warschau hub voor binnenlandse vluchten vanaf Modlin terug te verplaatsen naar de Chopin luchthaven van Warschau. Het heeft ook aangekondigd dat het USD 300 mln in Polen zal investeren.
Ryanair

Boeing 737-800 van Ryanair – foto Adrian Pingstone

De budget luchtvaartmaatschappij zei dat vanaf 30 oktober, binnenlandse vluchten naar Gdańsk en Wrocław zullen vliegen vanaf de Warschau Chopin luchthaven, die aanzienlijk dichter bij het centrum van de stad is dan Modlin – ongeveer 40 km afstand.

Ryanair heeft geworsteld om klanten te behouden in het kielzog van dat meer bestemmingen worden aangeboden door een hoge snelheid rail service van de nationale spooroperator PKP, die nu tussen de meeste grote steden in Polen loopt.

Echter, Ryanair zal Modlin niet verlaten. Zij heeft nieuwe bestemmingen aangekondigd vanaf het vliegveld.

De nieuwe verbindingen naar Belfast, Birmingham, Edinburgh, Leeds Bradford, Newcastle, Porto, Toulouse en Valencia brengt de totale bestemmingen die aangeboden worden van de luchthaven naar 35.

Ryanair heeft ook aangekondigd dat het een extra USD 300 miljoen in Polen zal investeren, evenals 2.600 banen zal scheppen op de twee luchthavens in Warschau.

Bron: The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live
 

Copyright © 2004 - 2019 All Rights Reserved Polenforum.nl