De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Polen ten gunste van medische marihuana

Een enquête heeft aangegeven dat de Polen sterk voorstander zijn van het toestaan van gebruik van marihuana voor medische behandeling, met ongeveer 68 procent die het beleid steunt.
marihuana

Foto United States Fish and Wildlife Service

Volgens de PBS enquête zei 42 procent van de respondenten dat de drug verstrekt moeten worden als artsen een dergelijke behandeling aanbevelen, terwijl 26 procent zei dat het onvoorwaardelijk beschikbaar moet zijn.

Slechts 18 procent ondersteund de voortzetting van de huidige beperkingen, terwijl 14 procent zei dat ze niet wisten wat te moeten kiezen.

Op dit moment is er slechts één uitzondering op de wet in Polen, in gevallen waar patiënten aan multiple sclerose lijden. De kosten van de maandelijkse voorschrift is echter ongeveer PLN 4.000.

Lopend onderzoek heeft aangetoond dat medische marihuana gebruikt kan worden voor het verlichten van een verscheidenheid van problemen, met inbegrip van chronische pijn en spier-krampen, terwijl het ook kan helpen tegen misselijkheid en braken tijdens chemotherapie het vertragen van de progressie van de ziekte van Alzheimer en Parkinson

Bron: PAP

The News. (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2020 All Rights Reserved Polennieuws.nl