De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Ministerie van buitenlandse zaken waarschuwt voor vakantie in Egypte

Poolse toeristen is geadviseerd om hun vakantie niet in het Noord-Afrikaanse land door te brengen vanwege de huidige gevaarlijke situatie in de regio.
Egypte

Egypte – Nijl bij Aswan – auteur Citadelite at en.wikipedia

In verband met de recente gebeurtenissen in Tunesië, de escalatie van de gevechten in het Sinaï schiereiland, evenals de informatie die binnenkomt uit Egypte, heeft het ministerie van buitenlandse zaken de Polen geadviseerd zich te onthouden van reizen naar dit land – met inbegrip van vakantie resorts aan de rode zee.

Op hetzelfde moment, beveelt het ministerie de Poolse toeristen aan die al in Egypte verblijven “de situatie te blijven volgen, en zich strikt te houden aan de aanbevelingen van de [lokale] veiligheidstroepen en vertegenwoordigers van reisbureaus”.

Het ministerie van buitenlandse zaken gaf onlangs een dienst vrij, Odysseus, waarbij degenen die van plan zijn om naar het buitenland te reizen zich voor hun vertrek kunnen laten registeren. Het ministerie zorgt ervoor dat gegevens die zijn opgeslagen in het systeem zullen helpen – in het geval van een gevaarlijke situatie – toeristen te lokaliseren en Poolse consulaire diensten toe te staan om hen te steunen.

Bron: PAP

The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl