De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Tieners beschuldigd van het vermoorden van een man in Częstochowa

Een veertien en een vijftien jarige zijn beschuldigd van de brute moord op een 37-jarige man in de zuidelijke Poolse stad Częstochowa.

De twee jongens worden verondersteld, de man toevallig te hebben ontmoet langs de Warta rivier in de stad, in de nacht van 23 en 24 mei.

Na naar verluidt zwaar te hebben gedronken, worden de twee jongens beschuldigd van het herhaaldelijk steken van de man voor ze zijn lichaam rond 23:00 uur in de rivier gooiden.

Gazeta Wyborcza rapporteert dat de 15 jarige ‘Łukasz’, een vechtsport student, na een gesprek “over het leven” gewelddadig richting de oudere man werd.

“Er zijn geen voor de hand liggende motieven voor deze misdaad,” vertelde Joanna Lazar, een woordvoerder van de Częstochowa politie aan TVP.info.

Het lichaam zonder enige documenten, werd op Corpus Christi, op 4 juni in een sterk verslechterde staat door kayakers verder stroomafwaarts gevonden.

De twee jongens werden aangehouden door de politie, met de documenten van de dode man bij zich, tijdens een poging tot inbraak in de stad twee dagen na de moord.

Het lokale familie Hof heeft geoordeeld dat de 14 jarige voor drie maanden in een schuilplaats voor minderjarigen moet worden vastgehouden en geen strafproces zou moeten krijgen.

De oudste van de twee jongens wordt 16 jaar in juni en de lokale openbare aanklager overweegt naar verluidt hem voor de strafzaak op te roepen.

The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl