De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Ryanair gaat 6 mln euro investeren in Wrocław

De Ierse low-cost luchtvaartmaatschappij zal 150 mensen op een nieuwe Vliegtuig Onderhoud Faciliteit in zuidwest Polen in dienst nemen.
Ryanair

Boeing 737-800 van Ryanair – foto Adrian Pingstone

Ryanair heeft aangekondigd dat de bouw van de onderhoudsfaciliteit in maart 2016 zal beginnen, en zal worden uitgevoerd door een staf van 150 high-tech specialisten, met inbegrip van gelicentieerde ingenieurs, monteurs en ondersteunend personeel.

Van de luchtvaartmaatschappij wordt verwacht dat ze meer dan 6 miljoen op de luchthaven van Wrocław zal investeren als onderdeel van het project.

” Als Polen’s grootste luchtvaartmaatschappij is Ryanair verheugd onze eerste Poolse Zwaar Onderhoud basis te kunnen aankondigen omdat we nog eens 6 miljoen euro in Wrocław investeren, die mogelijk werd gemaakt door de hulp en ondersteuning van de luchthaven,” schreef Ryanair Chef Operations Officer, Mick Hickey, schreef op woensdag.

”Polen is een belangrijke groeimarkt voor Ryanair en Wroclaw is een fantastische locatie om kansen aan te trekken, en lokale geschoolde arbeidskrachten te trainen en in dienst te nemen ter ondersteuning van dit spannende project. We kijken uit naar groeiend toerisme, verkeer en vacatures bij onze Wroclaw basis in de komende maanden en jaren.”

Bron: The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live
 

Copyright © 2004 - 2019 All Rights Reserved Polenforum.nl