De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Negen miljoen Polen off line

Miljoenen Polen hebben geen contact met een digitale wereld, zeggen de deskundigen.
digitale

Een typische thuis router – auteur Asim18 / CC BY-SA 3.0

Een enkelvoudige digitale markt in de EU zal zich niet materialiseren zonder bevoegde gebruikers, zei Krzysztof Głomb, het hoofd van de “Steden op het the Internet” Associatie (COI).

”Het creëren van een passende regelgeving omgeving en de ontwikkeling van de passende infrastructuur is natuurlijk nodig voor de ontwikkeling van de interne digitale markt. Maar het uiteindelijke succes hangt af van de consumenten. Zonder hen, zal de markt zal niet functioneren,” zei Głomb.

De deskundige sprak over e-detailhandelaars en online onderwijs, die zich niet uitbreiden tot meer mensen online gaan.

”In Polen, zijn er ongeveer negen miljoen volwassenen die geen contact hebben met de digitale wereld,” verklaarde Głomb in een verklaring, zeggend dat een vergelijkbaar deel wordt aangetroffen in landen als Portugal, Griekenland, Bulgarije en Roemenië.

”De Europese Commissie schat dat de oprichting van een digitale interne markt in Europa kan bijdragen in de ontwikkeling van de economie tot 415 miljard euro per jaar in de economie en honderdduizenden banen kan creëren,” Leest de COI verklaring.

De EC strategie voor de enkelvoudige digitale markt werd aangekondigd op 6 mei en zal helpen bij het verwijderen van belemmeringen voor de ontwikkeling van deze markt, schreef Głomb.

Op dit moment heeft slechts 15 procent van de Europeanen de neiging om online producten uit een ander land te kopen, vergeleken met slechts 7 procent van het MKB die hun producten online grensoverschrijdend verkopen. (

Bron: ISBnews

The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl