De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Parlementsvoorzitter Sikorski ontvangt bom melding

Bom squads werden op dinsdag naar de parlementaire kantoren van de voormalig minister van buitenlandse zaken Radosław Sikorski in zijn kiesdistrict in Bydgoszcz en in zijn woonplaats Nakło, geroepen.

De stap kwam nadat Sikorski, zoals wordt gezegd schriftelijke bedreigingen had ontvangen, die door het bureau van de politicus bevestigd zijn.

De dreiging wordt gezegd te zijn geuit tegen Sikorski zelf, alsmede zijn kantoorpersoneel, waarvan de inhoud werden gepubliceerd door de omroep Radio Zet.

”In 24 uur zal Radziu Sikorski sterven, worden gedood,” leest de bedreiging. ”Ik zal morgen om 12:00 een BOM PLAATSEN in je kantoor. U zult f * cking exploderen als vuurwerk ACHTUNG. Ik bekommer me niet om jullie lot. Jullie werken voor Radziu – jullen sterven. Jullie moeten sterven, dat is de prijs [die u betaald] voor een vrij POLEN. Vergeef me. Soms moeten enkele onschuldigen worden gedood voor de wedergeboorte van de natie.”

Bij controle door de autoriteiten werden geen bommen of explosieven in een kantoor aangetroffen. De politie is echter nog steeds in aangrenzende panden aan het zoeken.

Bron: The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl