De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Nieuwe Witcher film in pijpleiding

Oscar genomineerde regisseur en animator Tomasz Bagiński heeft bevestigd dat hij werkt aan een film, gebaseerd op Andrzej Sapkowski’s Witcher fantasie romans.

Tongen kwamen los toen een notitie op de website stond van het Poolse Film Instituut (PISF) over de potentiële verschijning van de film.

De informatie werd bevestigd door Platige Image Studio, van welke Bagiński creatief directeur is, op Facebook is.

Hoewel Platige Image verklaard heeft dat de film acteurs zal aantrekken, specificeerde het niet de mate waarin het project geanimeerd.

Platige Image heeft speciale effecten gecreëerd voor belangrijke Poolse producties zoals Lars von Trier’s Antichrist (2009), Jerzy Skolimowski’s Essential Killing (2010) en Andrzej Wajda’s Katyń (2007).

Bagiński’s korte animatie film De Kathedraal werd in 2003 genomineerd voor een Oscar, en creëerde hij de intro’s voor de computerspelen The Witcher 1 en The Witcher 2.

Sapkowski’s verhalen volgen de avonturen van monsterdoder Geralt met zijn trouwe metgezel en bard Jaskier.

Een live actie film gebaseerd op Sapkowski’s Witcher verhalen werd uitgebracht in 2001, onder de Engelse titel The Hexer, maar werd niet met gunstige beoordelingen ontvangen, en het werd door Sapkowski zelf verstoten.

Bron: The News.pl English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl