De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Heilige Johannes Paulus II ‘wonder’ vrouw in Polen

Floribeth Mora Diaz, waarvan het herstel van een ernstige hersenenafwijking door het Vaticaan werd uitgeroepen als een mirakel toegeschreven aan paus Joannes Paulus II, is begonnen met een zeven weken durende tour in Polen.

Vergezeld door haar man en twee zonen, bezoekt Floribeth Mora Diaz uit Costa Rica veertig steden en plaatsen, met inbegrip van Wadowice de geboorteplaats van de paus, het heiligdom van goddelijke genade in Łagiewniki in de buurt van Kraków.

Het ‘wonder’ leidde tot de heiligverklaring van Johannes Paulus II op 27 april 2014.

De vijftig jaar oude Floribeth Mora Diaz zegt dat ze bad voor de paus zijn voorspraak aangaande haar ziekenhuisbed op de dag van Johannes Paulus II’s zaligverklaring, de eerste stap naar heiligheid, drie jaar geleden.

“Ik ben dankbaar dat God wiens grootheid mijn leven veranderde en ik wil het nieuws over hem over de gehele wereld brengen,” vertelde ze het Katholieke Informatieve Agentschap, toevoegend dat contacten met de media de meest effectieve manier zijn voor de uitvoering van de boodschap van hoop en geloof.

Haar man Edwin zei dat ze nu op een ‘missie’ van God zijn om van het wonder te getuigen.

Onder verwijzing naar haar herstel, zei Floribeth Mora Diar: “De linker zijkant van mijn lichaam was verlamd en ik kon me niet bewegen. Ik werd vervolgens onderzocht door vele artsen en neurologen die bevestigen dat mijn hersenen geen schade hadden en dat mijn cerebrale aderen vrij van proppen waren”.

Ze is it jaar van plan om een boek te schrijven met een beschrijving van haar ervaring, die gelijktijdig worden gepubliceerd in het Spaans, Italiaans en Pools.

Bron: The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2020 All Rights Reserved Polennieuws.nl