Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

Fietsers opgepast in Kraków

Een dramatische simulatie van een ongeval waarbij een fietser en tram hebben gespeeld als onderdeel van een nieuwe wegenveiligheid campagne door de autoriteiten in Kraków, Polen.

Een gevulde dummy speelde de rol van een fietser die voor een rijdende tram valt, wat een re-enactment is van een werkelijk incident in de straten van Kraków in maart, toen de trambestuurder er net in slaagde om op tijd met de tram te stoppen (zie video hieronder).

Kraków heeft een onontwikkelde fietspaden systeem, met tramrails kronkelend over een groot deel van het centrum van de stad, bijdragend aan de gevaren wachtend op een nietsvermoedende wielrenner.

De re-enactment door de lokale autoriteiten in Kraków komt vóór een referendum op 25 mei, waar kiezers gevraagd zal worden of ze meer fietspaden in Polen’s meest toeristisch vriendelijke locatie willen.

De vraag is controversieel opgenomen in een stemming over of lokale bevolking gastheer wil zijn van de Winterspelen van 2022 samen met twee andere vragen over lokale kwesties.

Bron: The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl