De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Pool slachtoffer van Britse vrouwelijke seriemoordenaar

Een 30-jarige vrouw verbaasde haar advocaten toen ze schuldig pleitte aan de moord op een Pool, Lukasz Slaboszewski, en twee andere mannen in Cambridgeshire, Engeland, in maart van dit jaar.

Joanna Dennehy pleitte op maandagochtend schuldig, in de Old Bailey rechtbank in Londen, aan het doodsteken van de 31 jaar oude Poolse migrant Lukasz Slaboszewski evenals projectontwikkelaar Kevin Lee, 48, en John Chapman, 56, die een gehuurde huis deelden met de Pool.

Slaboszewski werd gedood op 19 maart terwijl Lee en Chapman op 29 maart vermoord werden.

Dennehy’s advocaat Nigel Lickley QC zei na het schuldig pleidooi: “de koers is er niet één die ik verwacht had. Wij vragen om meer tijd na wat er net gebeurd is.”

Ook pleitte de vrouw schuldig aan de drie punten van het voorkomen van de wettige begrafenis van alle drie de moord slachtoffers en de poging tot moord op twee andere mannen, John Rogers en Robin Bereza.

Ze zei volgend op haar schuld bekentenis: naar “Ik heb schuldig gepleit en heb verder niets meer te zeggen.”

Słaboszewski kwam oorspronkelijk uit Nowa Sól in de provincie Lubusz in west Polen alvorens naar het Verenigd Koninkrijk te gaan om te werken in een DHL magazijn in Peterborough.

Het motief voor het moorden moet nog onthuld worden.

Bron: BBC/naszestrony.co.uk

The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2020 All Rights Reserved Polennieuws.nl