De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Consulaire diensten Amerikaanse ambassade werken normaal door ondanks ‘shutdown’

De Amerikaanse ambassade in Warschau kondigde aan dat sommige diensten werden opgeschort nadat de Amerikaanse regering dinsdag in ‘shutdown’ modus ging, hoewel consulaire diensten als normaal zullen functioneren.

Ambassade

Amerikaanse Ambassade in Polen – CZmarlin

Nadat de twee huizen van het Congres in Washington het niet eens werden over een nieuw budget, werden meer dan 700.000 federale werknemers met onbetaald verlof gestuurd, zonder enige garantie van terugbetaling zodra de impasse voorbij is, nadat het door de Republikeinen geleide huis van afgevaardigden aandrong op vertraging van President Obama’s gezondheidszorg hervormingen, als een voorwaarde voor het aannemen van de begrotingswet.

Ondanks het afsluiten zegt de Amerikaanse ambassade in Polen dat visa en andere diensten normaal zullen functioneren.

“De Amerikaanse missie in Polen kondigt aan dat consulaire diensten, met inbegrip van visum afspraken, zoals gewoonlijk open zijn. Aanvragers van een visum moeten zoals gepland komen voor hun afspraken,” zegt een verklaring door de ambassade op dinsdag uitgebracht.

De Amerikaanse ambassade in de Poolse hoofdstad en zijn consulaat in Kraków voegde echter toe dat sommige bezuinigingen op de uitgaven gemaakt moeten worden totdat de politieke impasse doorbroken is.

Ambassade personeel, “neemt stappen dit te doen door sommige activiteiten te beperken. Activiteiten die vooraf gaan voor de bescherming van Amerikaanse burgers, nationale veiligheidsbelangen of handel en economische activiteiten zijn gemachtigd door te blijven gaan,” zegt de verklaring.

Bron: The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl