De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Reizigersproblemen

Pomorskie: – Een camping en twee luxehotels in Sopot duizelt het nog steeds nadat de joviale Ierse toeristen die ze verwachtten, een herrie makende party van meer dan honderd reizigers bleek te zijn. De hotels hebben zelfs een waarschuwing verstuurd naar andere hoteliers om uit te leggen wat ze van de gasten kunnen verwachten.

De groep vierde een wild feest gedurende de nacht, negeerde de avondklok van het hotel, met kinderen die door de gangen renden en elke kamer in en uit gingen waartoe ze toegan konden krijgen. Op de camping begonnen ze met vechtpartijen en een groep kinderen kwelde naar verluidt een konijn zo hard dat het stierf terwijl de kinderen met de stoffelijke resten bleven spelen, door het konijn met het hoofd op voorwerpen te slaan die zich rond de camping bevonden.

Een werknemer in een van de luxehotels vertelde trojmiasto.pl, “We kregen drie dagen ter voorbereiding voor 110 Ierse gasten. Wij beseften niet wie en wat ons te wachten stond. We hadden verwacht dat we gasten zouden krijgen zoals we die hebben leren kennen tijdens Euro 2012, vreedzame, beleefde mensen. “Maar zij waren totaal verschillend.”

De Ierse gasten hadden allerlei bizarre verzoeken, met inbegrip van verschillende Hummers, honderden ballonnen en een mand met gekoelde ” energy drinks ”. Toen begonnen zij te rellen. “Ze liepen overal dronken in het hotel rond, bonsde op de deuren van andere gasten. Er waren dingen die uit het raam vlogen,” ging de hotel werknemer verder.

De Politie werd opgeroepen, maar moeilijkheden bij het zover krijgen dat mensen als getuigen naar voren kwamen, om de rustverstoorders te identificeren zorgde ervoor dat zij hun weg vervolgden zonder aangeklaagd te kunnen worden.

Bron: New Poland Express (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl