Nederlandstalige Polen website brengt u het nieuws uit Polen

Legia door naar de Champions League play-off ronde

Legia Warschau speelde met 0-0 gelijk tegen Molde FC om door te gaan naar de play offs voor een plaats in de Champions League groepsfase na een 1-1 gelijkspel in de uitwedstrijd in Noorwegen.

Legia ging door naar de kwalificerende play off ronde door de regel van het doelpunten gemiddelde nadat Vladimir Dvalishvili voor de Warschau in de eerste wedstrijd scoorde.

De loting voor de play off ronde is op vrijdag in Nyon in Zwitserland en Legia vorig seizoen Ekstraklasa kampioen en Poolse cup winnaar – zal spelen tegen een van vijf geplaatste teams: FC Basel, Celtic, Steaua Boekarest, FC Viktoria Plzeň of NK Dinamo Zagreb.

Molde FC’s coach, voormalig Manchester United legende Ole Gunnar Solskjaer zei na de wedstrijd: “Ik zal [Legia] aanmoedigen in de verdere rondes. Het was een geweldige ervaring in Warschau en het juichen vandaag van de fans zal ik voor een mensenleven onthouden.”

Legia coach Jan Urban zei van de volgende hindernis in afwachting van Warschau’s team voordat ze in de groepsfase kunnen gaan van de Champions league: “nu er zijn geen zwakke teams overgebleven in de competitie. Ik vraag me af of we klaar zijn, mentaal, voor de Champions League. Vanavond stonden we onder grote druk. In de volgende ronde, hoop ik dat we veel beter spelen”.

Bron: The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polennieuws.nl