De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Ministerie van buitenlandse zaken pakt brons in ‘Twiplomacy’ ranking

Polen’s ministerie van buitenlandse zaken is als derde gerangschikt in een overzicht van de best verbonden internationale diplomaten en politieke instellingen op de sociale netwerksite Twitter

De “Twiplomacy 2013” rangschikking, die werd uitgevoerd door de Communicatie onderneming Burson-Martsteller, heeft geconstateerd dat twee derde (68%) van de wereld leiders via Twitter wederzijdse verbindingen hebben gemaakt met hun collega’s.

Burson-Martsteller stelt dat Twitter “een formidabel communicatie gereedschap” is geworden in de wereld van vandaag.

Polen’s ministerie van buitenlandse zaken, die wordt geleid door Radoslaw Sikorski, werd slechts op het gebied van wederzijdse verbindingen overtroffen door Sikorski de Zweedse collega Carol Bildt en de EU’s externe actie korps.

Alleen in Europa, was de meest spraakzaam leider nogmaals Bildt, maar Poolse minister-president Donald Tusk werd tweede.

Ondertussen was de Twitter site van de Poolse Ambassade op woensdagochtend gehackt, met een advertentie die verscheen om de gebruikers te stimuleren gewicht te verliezen.

Ministerie van buitenlandse zaken woordvoerder Marcin Bosacki vertelde de Poolse Radio dat dit het eerste incident in zijn soort was in alle 130 websites die tot het ministerie behoren.

Polen’s ministerie van buitenlandse zaken kan worden gevolgd @PolandMFA.

Bron: IAR

The News.pl (English version)

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in your Live

Copyright © 2004 - 2021 All Rights Reserved Polennieuws.nl