De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Google openbaart de Poolse top zoektermen voor 2012

Polen’s Euro 2012 volkslied, model Natalia Siwiec en ‘hoe Facebook te verwijderen’ behoorden tot de meest populaire zoektermen dit jaar in Polen gebruikt op de Google zoekmachine.

Statistieken werden uitgebracht als onderdeel van het jaarlijkse Zeitgeist verslag van Google, dat tabbladen bijhoudt over wat de verbeelding van de wereld bezighoudt.

In Polen, het land van de Euro 2012 toernooi met Oekraïne co-hosting, genereerde een enorme hoeveelheid internetverkeer in de afgelopen twaalf maanden, hoog gerangschikt in de verschillende categorieën van Google.

Naast het verstrekken van de meeste gegooglde song in Polen voor 2012 (namelijk Koko Euro Spoko door de volkgroep Jarzebina), stond de Poolse spits Robert Lewandowski aan de top van de ranglijst in de sporters categorie, terwijl de term Euro 2012 zelf de derde meest gebruikte was over het algemeen in Polen dit jaar, achter Kwejk (een foto en video-sharing site) en Tablica, een commerciële website.

Ondertussen, was de meeste gegooglde persoon in Polen in de afgelopen twaalf maanden model Natalia Siwiec, gevolgd door de overleden zangeres Whitney Houston, terwijl de Oostenrijkse skydiver Felix Baumgartner in zesde positie sprong, dankzij zijn iconische sprong door de geluidsbarrière in oktober van dit jaar.

In de ‘wat is…?’ categorie, internet intellectuele eigendom rechten Verdrag ACTA was de meest gegooglde. Andere populaire selecties omvatte ‘wat is taboe’ en ‘wat is tolerantie.’

Bron: The News.pl (English)

All photos and texts on this website are copyrighted.
Unauthorized use without permission of the Author or Administrator, will be punished by international law
Copyright © 2004 - 2018 All Rights Reserved Polenforum.nl