De grootste Nederlandstalige Polen website brengt u het dagelijkse nieuws uit Polen

Baltische stad Gdańsk dankt Euro 2012 fans

Zes videoclips in zes talen – dat is hoe de kustplaats Gdańsk de fans dankt uit Spanje, Ierland, Italië, Kroatië, Duitsland en Griekenland voor de onvergetelijke sfeer in Gdańsk tijdens het Euro 2012 voetbaltoernooi die eindigde aan het begin van deze maand.

Duizenden fans, een groot kleurrijk feest in de straten van Gdańnsk, verschillende talen, muziek en zingend allemaal verenigd in één gezamenlijke viering van de voetbal kampioenschappen, die plaatsvond in de tweede helft van vorige maand in Polen en Oekraïne.

De autoriteiten van Gdańsk, de gastheren van diverse wedstrijden, tonen nu hun dankbaarheid aan de bezoekers voor het genieten van de stad en voor het veranderen van het.

Voor de transmissie van de laatste wedstrijd op 1 juli, staken al de Poolse fans verzameld in de fan zone van de stad duizenden ballonnen op in de kleuren van de nationale vlaggen, in een gebaar van waardering voor het enthousiasme van de bezoekers, om hen te bedanken voor het aanwezig zijn in Gdańsk en hen uitnodigend voor toekomstige bezoeken.

De zes clips zijn voorgelegd aan de ambassadeurs van de zes landen, alsmede aan de vertegenwoordigers van de Poolse Organisatie voor Toerisme in het buitenland en Poolse en buitenlandse media.

De clips werden opgesteld onder toezicht van het Bureau van de burgemeester van Gdańsk. (ab / j)

Bron: The News.pl (English)

Gdańsk thanks Irish fans:

All photos and texts on this website are copyrighted.
Unauthorized use without permission of the Author or Administrator, will be punished by international law
Copyright © 2004 - 2018 All Rights Reserved Polenforum.nl